De Sims 4 Studentenleven is nu beschikbaar als pre-order/reservering bij GameSync.
De release datum van de nieuwste sims 4 uitbreiding was al enige tijd bekend maar de titel is nu officieel en de nieuwste uitbreiding voor de Sims 4 heet Sims 4 Studentenleven.
De release datum van de nieuwe uitbreiding is 15 November 2019.

Voor het spelen van de Sims 4 studentenleven is de Sims 4 Vereist deze kunt u hier kopen : De Sims 4 Kopen

Als u een pre-order plaatst voor de Sims 4 Studentenleven dan ontvangt u een tijdelijke code.
Deze wordt 1 a 2 dagen voor de release datum gewijzigd in de definitieve code en u opnieuw verzonden.

De Sims 4 studentenleven kunt u hier reserveren : Sims 4 Studentenleven

De Sims 4 Studentenleven uitbreiding

Verken alle ervaringen die de universiteit te bieden heeft. Volg colleges die je Sim voorbereiden op een technische, educatieve of juridische carrière. Ontdek robotica en pingpong, of haal geintjes uit met een rivaliserende universiteit. Blok keihard, slaap uit en geef de mascotte een high-five – zorg alleen dat je cijfers op peil blijven! 

Geniet van het studentenleven –
Begin aan een nieuw hoofdstuk voor je Sim aan de historische Universiteit van Britechester of het moderne Foxbury Instituut. Neem je intrek in een studentenkamer op of buiten de campus, verken al fietsend Britechester, breng wat tijd door in de gemeenschappelijke studentenruimte en blok voor tentamens in de bibliotheek. Moedig je medestudenten aan tijdens een gezamenlijk evenement en draag de schoolkleuren om te laten zien hoe trots je Sim is. 

Colleges –
Schrijf je in aan de universiteit en kies colleges die jouw interesse wekken: biologie, computerwetenschap, kunstgeschiedenis of zelfs schurkerigheid. Woon een college bij of zwoeg op werkstukken en presentaties. Hoe meer je Sims leren, hoe succesvoller ze zullen zijn. Colleges bijwonen of spijbelen zullen de cijfers van je Sims beïnvloeden, dus tijdmanagement is een must. 

Mix en match –
Hoe je Sims het studentenleven ervaren is helemaal aan hen. Of ze nu een hele avond zwoegen op hun huiswerk, of gewoon lekker relaxen en uitslapen. Met tal van activiteiten als sap-pong, voetbal en chillen met klasgenoten valt er altijd wel iets leuks te beleven. Sims kunnen deelnemen aan robotica-, debatteer- of kunstclubs, of zelfs lid worden van een mysterieus geheim genootschap. Naarmate het semester vordert zullen Sims zichzelf worden en ontdekken wie ze zijn voorbestemd te worden. 

Laat jouw campusstijl zien –
Maak de kamer van je Sims gezellig met decoraties die hun karakter weerspiegelen. Ontwikkel hun stijl zoals jij dat wil. Of dat nu een schiet-even-snel-wat-aan joggingbroek is of een keurige pantalon, er is altijd wel een manier om hun unieke look te onderstrepen.