De Sims 4 Ecologisch Leven is de nieuwste uitbreiding voor de Sims 4 en zal op 5 Juni 2020 uitkomen.
U kunt nu al een pre-order/reservering plaatsen voor deze nieuwe uitbreiding en u ontvangt dan op 4 Juni 2020 alvast de productcodes/download code voor de Sims 4 Ecologisch Leven zodat u op de release datum van deze Sims 4 Uitbreiding direct aan de slag kunt om de wereld te verbeteren.

De Sims 4 Ecologisch Leven

Klaar om je Sims hun invloed op de wereld te laten uitoefenen? Verhuis naar een community van collegacoöperatieve makers in het De Sims 4 Ecologisch Leven Expansion Pack!* Speel om een verschil te maken in de nieuwe wereld van Evergreen Harbor. Help je nieuwe buren een beslissing te nemen over een gemeenschappelijke ruimte, verminder je eco-voetafdruk en zie hoe je buurt transformeert. Je zult verrast zijn door wat er gebeurt als jouw Sims hun eigen regels maken.

Kenmerken:

Duurzaam leven:

Verminder, hergebruik en recycle! Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar het bespaart je ook heel wat Simdollars. Produceer je eigen elektriciteit en water met zonnepanelen, windturbines en dauwopvangers, of kweek je eigen voedsel thuis in een nieuwe
verticale tuin om echt controle over jouw impact op de wereld te houden. Ga een stapje verder en kijk wat je uit de vuilniscontainer op kunt duikelen, of dat nu een lekkere insectenmaaltijd of onderdelen voor je volgende creatie is. Sommige items die je verzamelt, zoals kleurstoffen, stukjes en beetjes, en bepaalde ingrediënten, kunnen ook gebruikt worden om producten als bruisende sapjes en kaarsen voor je online winkel mee te maken.

Samenwerkende gemeenschap:

Leg contact met de buurt via het nieuwe stembord waarop elke week andere buurtactieplannen staan. Of Sims nu lichamelijke oefening aan willen moedigen of eisen dat iedereen een recycleerder heeft, iedereen in de gemeenschap heeft een stem. Jouw stem doet ertoe! Als je Sim geen campagne voert is het misschien een idee om als civiel ontwerper aan de slag te gaan om de buurt tot een betere woonomgeving te maken. In deze gemeenschap geeft het opbouwen van een relatie met plaatselijke vervaardigers, activisten en technici je misschien nét dat beetje extra hulp dat je nodig hebt, of het kan je Sims inspireren om zelf te beginnen met iets terug te geven.

Verander de wereld:

Laat je Sims hun intrek in een buurt nemen en kijk hoe deze transformeert. Elke beslissing die je neemt, op welke elektriciteitsbronnen je vertrouwt, hoe jij je huis ontwerpt en op welke buurtactieplannen je stemt, is van invloed op de status van de wereld: van mistige luchten tot kristalhelder water. Als je geen actie onderneemt, kan de natuur zich terugtrekken terwijl de troep in de stad steeds groter wordt. Aan de andere kant floreren gebouwen met meer bloemen en vegetatie als het vuil wordt opgeraapt en de kavels schoon worden gehouden. Hoe meer je bijdraagt, hoe waarschijnlijker het is dat je het noorderlicht in de lucht boven je Sims ziet.

Geupcycled decor:

Je Sims zullen heel wat meer vinden dan verwacht als ze dapper genoeg zijn om in de vuilniscontainer te duiken. Moet je met weinig budget een starterswoning inrichten? Doe dat praktisch gratis door een paar eerder gebruikte items uit de container te vissen, zoals
een versleten matras die je kunt repareren of een ietwat verbrande oven die je kunt oppoetsen. Zelfs nieuwe meubels en kleren zijn duurzaam gemaakt van hergebruikt materiaal voor eenfantastische look! Hergebruik stof, technologie en tal van andere voorwerpen om je huis in te richten en je kast te vullen. Per slot van rekening zijn upcycling-initiatieven het toppunt van stijl.