Activatie Instructies CDKeys/Productcodes

Activeren/Inwisselen


Op deze pagina vind u link naar de activatie instructies voor alle door GameSync verkocht digitale producten zoals CDkeys/Codes voor Steam,Origin en Uplay.
Maar ook voor het activeren van gamecards/kaarten en andere inwisselbare digitale codes zoals xbox live punten of gametimecards.
Lukt het na het volgen van de instructies niet om een bij GameSync gekochte code te activeren dan kunt u altijd contact opnemen met ons telefonisch of via het contactformulier.
Kijk hieronder bij het soort cdkey dat u heeft besteld bij GameSync voor de instructies behorende bij dit product.
Staat het soort product dat u besteld heeft niet vermeld? Bekijk dan de productpagina deze bevat dan specifieke instructies voor activatie.

 

Steam CDkey Activatie


Heeft u een game of DLC besteld die geactiveerd dient te worden via het Steam platform dan kunt u deze activeren met de instructies op deze pagina :

Steam CDKey Activatie Instructies


EA Origin CDkey Activatie


Heeft u een game of DLC besteld die geactiveerd dient te worden via het EA Origin platform dan kunt u deze activeren met de instructies op deze pagina :

EA Origin CDKey Activatie Instructies


Uplay CDkey Activatie


Heeft u een game of DLC besteld die geactiveerd dient te worden via het Ubisoft Uplay platform dan kunt u deze activeren met de instructies op deze pagina :

Ubisoft Uplay CDKey Activatie Instructies


GTA V/Grand Theft Auto 5 PC Rockstar Social Club Download Activatie


Heeft u een GTA 5 voor PC gekocht voor het Rockstar Social Club platform dan kunt u deze activeren met deze instructies :

GTA 5 / Grand Theft Auto V Download instructies


Overige CDkey Activatie


Heeft u een game of DLC besteld die niet valt onder de bovenstaande platformen dan kunt u de activatie instructies vinden in de productbeschrijving.

 

Veelgestelde vragen Downloaden van Digitale Games met CDKeys/Codes : Veelgestelde vragen GameKeys